Categoriearchief: Vakantie

Wandelen Ardennen

Als je aan de Ardennen denkt, denk je wellicht aan een van de prachtige wandelroutes die de Ardennen biedt. Met wandelen in de Ardennen ervaar je rust en ontspanning, maar je kan ook wat meer de spanning opzoeken met een avontuurlijke wandelroute. Wat jouw doel ook is, met wandelen in de Ardennen zit je altijd goed! In deze blog vertellen we je enkele leuke wandelroutes die zeker de moeite waard zijn.

Wandelroutes Ardennen

De boswandeling in Chiny is een echte aanrader. Tijdens de drie uur durende wandeling door het bos kun je ultiem genieten van de prachtige natuur. Let wel op, goede wandelschoenen zijn noodzakelijk want je loopt over kleine bospaadjes. Een andere aanrader is de ladderwandeling in Rochehaut. Hier kun je terecht als je op zoek bent naar wat avontuur. Je wandelt namelijk op flinke hoogte en zult steile klimmen en dalen nemen. Deze wandeling is minder geschikt voor mensen met hoogtevrees. Tot slot raden we de wandeling bij Vêves aan. Hier vind je een sprookjesachtig kasteel. Ook gaat deze wandeling door een pittoresk dorpje waar een gezellige sfeer hangt.

Leuke activiteit voor ieder gezelschap

Wandelen in de Ardennen is een geschikte activiteit voor ieder gezelschap. Omdat er zo veel diverse wandelroutes in de Ardennen zijn, is er altijd wel een route te vinden waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Welke route je ook neemt, je kunt altijd genieten van de prachtige omgeving!

https://indardennen.be/activiteiten/wandelen/
Je-eigen-marketing

Een heel speciale vakantie: een rondreis door Vietnam

Ben jij op zoek naar een zeer speciale vakantie? Kies dan voor een reis naar Vietnam! Dit prachtige land in Zuidoost-Azië is een erg bijzonder maar vooral ook groot land. Een rondreis door het mooie Vietnam is dan ook zeker een aanrader. Laat dit vooral organiseren door een reisorganisatie die kennis heeft van dit land. UniTrips is zo’n bedrijf. Zij hebben veel verstand van Azië en kunnen je dan ook de mooiste rondreis aanbieden. Je kan met deze organisatie op groepsreis gaan, maar je kan er ook voor kiezen om individueel een georganiseerde rondreis te maken door Vietnam.

Doe veel inspiratie op!

Als je op vakantie gaat naar een ver land is het natuurlijk verstandig om van tevoren te bepalen wat je allemaal wilt zien. Zijn dit de bekende trekpleisters, of wil je juist de unieke plekjes zien? Daarbij helpt een bedrijf als UniTrips je graag. Zij kennen veel toeristische plekken in Vietnam, waardoor ze aan al jouw wensen voor de rondreis kunnen voldoen. Wil je meer zien dan alleen Vietnam, en een rondreis door een deel van Azië maken? Ook dat is mogelijk via dit reisbureau. Zij hebben ook veel kennis van:

  • Thailand
  • Sri Lanka
  • Cambodja
  • Myanmar
  • Filipijnen
  • Laos

Boek de rondreis van je dromen

Ga je binnenkort een vakantie boeken, boek dan de vakantie van je dromen en maak een rondreis door een van de prachtige landen in Azië. Je kan met een groep gaan, individueel of je aansluiten bij een singletrip. Dit laatste is een groep van mensen welke bestaat uit mensen die het leuk vinden om andere singles of een reismaatje te ontmoeten. Zo kan je die mooie reis toch beleven zonder dat je er helemaal alleen voor staat. Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Neem dan eens een kijkje op de website van UniTrips. Er staan verschillende voorbeeldreizen op de website. Zo krijg je al een idee van het soort reizen dat je bij hen kan boeken. Uiteraard is het ook mogelijk om je te laten verrassen.

https://unitrips.be