Categoriearchief: Sport

Je-eigen-marketing

Een fijne duikbeleving met het juiste trimvest

Met de juiste duikuitrusting, waaronder een trimvest en een ademautomaat, bent u klaar voor een professionele duik. Alvorens u overgaat tot een diepzeeduik of tot het snorkelen in de zee, is het ten zeerste aan te raden om eerst een duikcursus te volgen. Tijdens deze cursus leert u de theorie over het duiken of snorkelen en kunt u deze in de praktijk oefenen. Als u deze duik- of snorkelcursus succesvol heeft afgesloten, krijgt u een zogenoemd PADI-certificaat. U bent nu klaar om uw opgedane kennis in de praktijk uit te voeren en te genieten van het mooie onderzeeleven. Maar, heeft u hiervoor wel de juiste duikuitrusting?

Met een trimvest bepaalt u zelf hoe diep u duikt

Door gebruik te maken van een trimvest kunt u, door te trimmen, zelf bepalen hoe diep u onderwater zakt. Of u kunt door te trimmen er juist voor zorgen dat u blijft drijven. Dit trimmen werkt als volgt: door middel van knoppen kunt u lucht uit de duikfles toevoegen aan uw trimvest, of juist lucht af laten voeren. Vanzelfsprekend blijft u als u meer lucht in uw trimvest heeft drijven en zakt u verder naar beneden als u deze lucht weer laat ontsnappen.

Een goed ademautomaat: essentieel voor een geslaagde duiktocht

Naast een trimvest, is ook een ademautomaat essentieel tijdens het duiken. Dit automaat zorgt er immers voor dat u onderwater zuurstof in kunt ademen, afkomstig van de duikfles. Het spreekt voor zich dat u zonder een ademautomaat niet ver komt. Of, in het geval van duiken: niet diep komt.

Laat u goed voorlichten

Het is aan te raden om u goed in te laten lichten alvorens u overgaat tot de aankoop van duikattributen. Een professional heeft wellicht ander soort duikmateriaal nodig dan een beginnende duiker. Voor allerlei soorten duikapparatuur én gedegen advies kunt u terecht bij Herman Lieven, een grote duikwinkel in ‘s-Hertogenbosch.

De juiste BMX helm vinden

De juiste BMX helmen vind je bij Sideways Sports

Is het vinden van de juiste BMX helm een kriem? Maak dan kennis met Sideways Sports in Nijverdal. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een goede BMX helm te dragen tijdens het crossen. Omdat het hoofd een super gevoelig onderdeel is van je lichaam, voldoen alleen de beste helmen voor de BMX’er. Hoe hoger de startheuvel, hoe hoger de snelheden. Iedereen gaat er af, groot en klein. Maar de impact van een val is er zeker niet minder op. Binnen de BMX sport is (helaas) een hersenschudding geen onbekende aandoening. Daarom is de juiste helm essentieel voor een veilige beoefening van de sport. De helmen die wij verkopen, daar geloven wij 100% in en daar staan we dan ook achter. De volgende BMX merken verkopen wij:

Koop je helm bij de #1 BMX shop van Nederland

De helm is super belangrijk onderdeel van je uitrusting. Een goed passende held die goed zit is daarom belangrijk. In onze BMX winkel kunnen we onze klanten goed en eerlijk adviseren in de juiste helm. Zo vragen we o.a. in welke mate jij de BMX sport beoefent, welk niveau en hoe groot het risico is dat je valt.

Helmen zijn voorzien van certificaten die de type bescherming aanduiden. Sommige helmen zijn lichtgewicht, maar leveren wat in als het gaat om bescherming. Andere helmen bieden juist weer de hoogste graad veiligheid, maar zijn mogelijk wat zwaarder. Hoe de helm zit en aansluit op het hoofd is echter nog belangrijker. Want als de helm niet goed aansluit, levert dat juist een gevaar op.

Waarom de pasvorm zo belangrijk is

Ondanks dat elke helm weer anders is kwa pasvorm, voor ieder hoofd is er een helm dat goed past. Een verkeerder pasvorm gaat of te strak zitten of juist te losjes. In beide gevallen kan het een gevaar opleveren bij een val, omdat de schok niet goed opgevangen wordt door de kussens. Deze kussens nemen namelijk nog de vorm van je hoofd/gezicht over. Probeer een helm altijd goed en lang voordat je overgaat op aankoop.

Kom daarom voor het beste advies naar onze BMX shop in Nijverdal, waar ons team je uitstekend kan helpen in het vinden van de juiste veiligheidshelm. Weet je al welke helm je gaat kopen? Dan kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om deze online te bestellen in onze BMX online shop! Bij besteding van €50,- profiteer je daarnaast van gratis verzending.

Koop je hele BMX en snowboard uitrusting bij Sideways Sports

Bij Sideways Sports kun je terecht voor veel meer dan alleen BMX helmen. We verkopen kleding, accessoires, cross brillen en meer voor de BMX fanatiekeling. We hebben een BMX kampioen in ons team (Dyon Planting) en in onze showroom is er 6 dagen per week tijd om je favoriete kleding te passen.

Maar dat is niet alles…. juist voor de wintersporters bieden we een zeer grote collectie aan snowboard artikelen. Werkelijk alles vind je in onze winkel én in onze snowboard webshop. De beste boards, de perfecte bindingen, wind- en waterdichte snowboard kleding, snowboots en zoveel meer. Laat je verrassen door ons aanbod, service en kwaliteit en bestel je snowboard outfit bij Sideways Sports!

https://sidewayssports.nl/