Category Archives: Online marketing

Zelf aan de slag met videomarketing

Wil je zelf een korte video maken of aan de slag met videomarketing?

Terecht, want korte video’s zijn ontzettend populair. Met een kort filmpje breng je de boodschap over en zorg je dat je blijft hangen bij de doelgroep. Hoe je dat aanpakt? Wij geven het je even mee.

 

Zorg voor een verhaal

Een korte video maken mag dan wel leuk zijn, als je een beklijvende boodschap wil overbrengen zorg je maar beter voor een verhaal. Een script opstellen is altijd een goed idee, zo weet je wat je gaat vertellen in je korte video. Dit script bevat alle informatie die je wil delen met je publiek. Bij het filmen moet je ook met een aantal zaken rekening houden. Verzorg je taal zodat je verstaanbaar bent en ook je houding is belangrijk. Trek voldoende tijd uit om je korte video te maken. Ben je niet zeker van je stuk, weet dan dat er heel wat professionele bedrijven zijn die je kunnen helpen bij het opnemen van je korte video.

 

De duur van een korte video?

We krijgen vaak de vraag naar de ideale tijdsduur van een korte video. Je moet weten dat een publiek vaak maar maximaal 10 seconden geconcentreerd naar een video kan kijken. Na ongeveer een 20 seconden begint de aandacht normalerwijze al te verslappen. Het komt er dus op neer snel en flitsend je boodschap over te brengen. Mensen krijgen heel wat informatie te verwerken, zorg dus dat je je video kort en bondig houdt.

 

Wat kost dat een korte video?

Wat een korte video kost? Wel dat hangt van een aantal factoren af. Je kan het natuurlijk zelf proberen, maar vaak merken we dat het resultaat niet echt geweldig is. Uiteraard kan je ook beroep doen op een professionele partij die thuis is in videomarketing. Afhankelijk van je wensen, de opnametijd en het soort video kan dan de kostprijs bepaald worden. Met een smartphone kun je tegenwoordig al zeer degelijke korte video’s maken, maar het verhaal wordt vaak sterker als deze nog bewerkt worden. Bij Kortevideo.be heb je al een korte video vanaf € 120 excl. btw.

 

Zet de stap naar professionele korte video’s

Wil je het opnemen van korte video’s professioneel aanpakken en meteen resultaat boeken met videomarketing? Contacteer ons, bij kortevideo.be zijn we thuis in het maken van video’s en staan we met raad en daad bij. We beschikken over verschillende standaardpakketten waardoor je tegen een geringe investering kan beginnen met videomarketing. Niet alleen schep je zo meer betrokkenheid, ook je social media krijgen er een boost door. Bekijk onze mogelijkheden en stuur ons een berichtje. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en starten snel met het maken van kwalitatieve korte video’s.

 

http://www.kortevideo.be

Wat is een moderne SEO Specialist?

Wat is een moderne SEO Specialist?
Ogenschijnlijk een eenvoudige vraag, een SEO specialist kan worden omschreven als iemand die gebruikers helpt te vinden waarnaar ze op zoek zijn bij het gebruik van zoekmachines zoals Google en Bing. Dat is echter slechts het topje van de ijsberg voor zoekmachine-optimalisatie.

Laten we het volgende voorbeeld beschouwen:

Een Google-zoekopdracht voor ‘kat’ geeft Cat-bouwmachines, hun Yahoo-financieringspagina, een Wikipedia-artikel over het dier en YouTube-compilatievideo’s van grappige katten. Door mijn zoekopdracht te verfijnen tot ‘kattenbeest’ zijn mijn zoekresultaten relevanter. Ik zie nu hetzelfde Wikipedia-artikel als eerste, gevolgd door YouTube-video’s en een kattengids voor Animal Planet.

Als ik de eigenaar van een kattenboetiek ben, waarom wordt mijn website dan niet weergegeven in de zoekresultaten van de zoekmachine voor ‘kat’? Hoe zullen mensen me vinden? Wat kan een SEO doen om ons te helpen meer online zichtbaar te zijn?

Als SEO-professional is het onze taak om uw website (cat boutique of anderszins) bovenaan de zoekresultaten van de zoekmachine te laten verschijnen. 10 jaar geleden zag die baan er heel anders uit dan nu, en het vereist een geheel nieuwe vaardigheden van wat toen nodig was.

Een moderne specialist moet in staat zijn om: 

  • Probleem oplossen
  • Prioriteren
  • Schrijf intrigerende inhoud
  • Neem een ​​beslissing
  • Geen angst voor onderzoek
  • Terwijl we de basis doornemen van wat een SEO-specialist doet, kijk eens hoe vaak deze vaardigheden naar voren komen. 

Verbeter de URL-structuur
URL’s moeten eenvoudig, beschrijvend en gemakkelijk te lezen zijn. Hoewel ze mogelijk geen grote invloed hebben op rankings, is een slechte URL-structuur slecht voor de gebruikerservaring en neemt de klikfrequentie af. 

Kies hiervoor:
https://www.thebestcatboutique.com/beds/fuzzy-bed

Niet dit:
https://www.thebestcatboutique.com/prd-527/

Vereiste vaardigheden:
Neem een ​​beslissing

Vrij vaak zijn er vele mogelijke juiste antwoorden voor het oplossen van een probleem. Dat feit geldt met name als het gaat om het veranderen van de URL-structuur op een website, en SEO-specialisten moeten snel een goede beslissing kunnen nemen in plaats van te piekeren over de tientallen mogelijkheden. 

Optimaliseer titeltags
De title-tag is een belangrijke rangorde-factor in Google en is de tekst die vetgedrukt wordt weergegeven op de zoekmachine-resultatenpagina (SERP). U dient uw hoofdsleutelwoord in de titel op te nemen, het natuurlijk te laten stromen en uw bedrijfsnaam op te nemen. Elke title-tag op uw website moet uniek en specifiek zijn voor waar die pagina over gaat. Wees ook consistent en structureer elke title-tag op dezelfde manier. 

Kies hiervoor:
Kattenbedden en -dekens | The Best Cat Boutique 

Niet dit:
Cat slaap Accessoires – kattenbedden – katten Dekens – Kattenboutique – thebestcatboutique 

Vereiste vaardigheden:
Geen angst voor onderzoek

Keyword-onderzoek is het brood en boter van een SEO-specialist. Het is door zoekwoorden dat we weten wat te optimaliseren en te rangschikken in zoekmachines. Om titellabels goed te kunnen optimaliseren, moeten we eerst het trefwoordonderzoek voltooien. Het is niet altijd glamoureus of snel, maar specialisten moeten het onderzoek omarmen in plaats van bang te zijn.

Koerslabels optimaliseren
Koerslabels zijn een andere belangrijke rankingfactor voor Google. Uw koppen geven het hoofdonderwerp van de pagina aan, moeten uw belangrijkste zoekwoord bevatten en zijn uniek voor elke pagina. Optimaliseer uw koppen beginnend met H1, H2, enzovoort. Elke pagina zou slechts één H1 moeten hebben, en deze zou anders moeten zijn dan uw title-tag. 

Kies hiervoor:
Kat bedden

Niet dit:
bedden 

Vereiste vaardigheden:
Geen angst voor onderzoek & prioriteiten stellen

Net als bij titellabels is trefwoordonderzoek ook nodig voor heading-tags. Nu komen we echter aan de andere kant van de dingen: prioriteiten stellen. In SEO kunnen er veel dingen zijn die op een website moeten worden opgelost en ze lijken allemaal prioriteit te hebben. Als specialisten is het onze taak taken prioriteit te geven en ze één voor één uit te schakelen, te beginnen met het belangrijkste of minst belangrijk. 

Inclusief metabeschrijvingen
Metabeschrijvingen lijken op title-tags omdat ze niet noodzakelijkerwijs je rangorde helpen. Ze verbeteren echter de klikfrequentie en mogen niet worden vergeten of genegeerd. De metabeschrijving wordt weergegeven onder de title-tag op de resultatenpagina van de zoekmachine. Dit is uw kans om rechtstreeks voor de gebruiker te schrijven en ze te verleiden om op uw link te klikken in plaats van op de link van een concurrent. Wees beschrijvend en toch kort (minder dan 160 tekens om niet in resultaten te worden afgekapt) en neem een ​​call-to-action op (d.w.z. klik voor meer informatie, neem vandaag nog contact met ons op, enz.).

Kies hiervoor:
Grote selectie van kwaliteit kattenbedden tegen geweldige prijzen. Van korting tot designer, er is een kattenbed voor je beste vriend! Winkel vandaag nog! 

Niet dit:
Kat bedden

Vereiste vaardigheden:
Schrijf intrigerende inhoud

Metabeschrijvingen zijn de commerciële jingles van de SEO-wereld. SEO-specialisten moeten technisch en grammaticaal geweldige schrijvers zijn, maar ze moeten ook pakkende en intrigerende inhoud schrijven. Wie wist dat 160 karakters een van de moeilijkste waren om te schrijven.

Schrijf rijke inhoud
Voorbij zijn de dagen van artikel draaien en het vullen van zoekwoorden. Sleutelwoorden zijn belangrijk

http://www.markverzijlmarketing.nl/zoekmachine-optimalisatie-seo

Online marketing: essentieel om je bedrijf online te laten groeien

Online marketing: een veelgebruikte term die voor veel mensen inmiddels bekend in de oren klinkt. Maar wat is online marketing precies? En waarom is het belangrijk? Online marketing is een erg breed begrip waar allerlei verschillende elementen onder vallen. Van SEO, SEA tot content of social media. In dit artikel vertellen we graag meer over een aantal van deze onderwerpen.

Waarom online marketing?

Online marketing is erg belangrijk. Net zoals er vroeger reclame werd gemaakt om mensen te attenderen op je winkel, wil je ook mensen online laten weten hoe ze je website kunnen vinden. Wanneer je een website hebt of er een wilt (laten) bouwen, is het namelijk erg zonde als deze niet gevonden wordt. Om de juiste potentiële klanten naar je website te trekken, maak je dus gebruik van online marketing. Daarnaast draagt online marketing er ook aan bij dat je mensen eenvoudig door je website én je salesfunnel begeleidt. Zodat ze makkelijk vinden wat ze zoeken en niets hen tegenhoudt bij het maken van een aankoop of de afname van een dienst. Bevind je bedrijf zich in Noord-Brabant, het zuidelijke deel van Zuid-Holland of van de provincie Utrecht? EnoRm – een digitaal bureau voor online marketing in Breda – helpt je graag bij allerlei vormen van online marketing. Van zoekmachineoptimalisatie, tot bijvoorbeeld social media of online adverteren.

Online adverteren: SEA

Een aspect van online marketing is SEA, ofwel Search Engine Advertising. Dit heeft alles te maken met betaalde advertenties online. Een onderdeel van SEA zijn de betaalde advertenties op Google. Via Google AdWords worden advertenties geplaatst die relateren aan een zoekwoord. Zo kun je helemaal bovenaan de pagina van Google verschijnen als zoekresultaat, maar ook op andere websites die gebruik maken van Google AdSense. Ook bestaat er display advertising. Hierbij verschijn je niet in zoekresultaten, maar plaats je advertentiebanners op specifieke websites. Tot slot wordt ook Google Shopping steeds populairder. Hiermee kunnen bezoekers rechtstreeks vanuit Google shoppen op jouw website. SEA betreft dus altijd betaalde advertenties, die doorgaans door middel van een veilingsysteem worden verkocht. Het veilingsysteem werkt op basis van kosten per klik, of kosten per weergave. Forza Digital – bureau voor online marketing in Breda – heeft verschillende specialisten die ervoor zorgen dat jouw advertenties zo goed mogelijk worden verspreid voor zo min mogelijk geld.

Online marketing: het gehele plaatje

De term ‘online marketing’ is een veelvoorkomende term. We spreken van offline marketing, ofwel traditionele marketing als het gaat om bijvoorbeeld flyers, posters, brochures, radio en televisie. Maar wat bedoelen we nu precies met online marketing? De term is erg breed. Veel mensen denken vrijwel meteen aan zoekmachineoptimalisatie of social media. Dit zijn inderdaad onderdelen van online marketing. Maar er komt veel meer bij kijken. Zo bestaat er ook de mogelijkheid om online te adverteren, om bijvoorbeeld nieuwe doelgroepen aan te spreken. Maar ook content creatie is een belangrijk onderdeel. Want video, afbeeldingen en tekst zijn uiteindelijk de middelen die bezoekers inspireren, sturen en over de streep moeten trekken. En heb je wel eens gedacht over e-mailmarketing? Of marketing automation? Allemaal manieren om ervoor te zorgen dat potentiële klanten voor jou kiezen en beter nog: bij jou blijven. Ben je op zoek naar online marketing in Breda? Dan is Forza Digital een uitstekende keuze.

Online marketing is dus onmisbaar wanneer je iets wilt bereiken online. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, betaalde advertenties, content creatie of bijvoorbeeld social media. Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Breda? Neem dan contact op met EnoRm.

https://www.forza-digital.com/

Een daklekkage in Gouda, los het probleem op met een specialist

Het kan dat u een daklekkage moet laten opsporen, het is dan wel verstandig om te bekijken wat de mogelijkheden zijn van een specialist. Het is echter wel belangrijk dat uw daklekkage in Gouda direct goed wordt gerepareerd, anders blijft u dweilen met de kraan open. Door een expert op het gebied van dakbedekking in Gouda in te schakelen wordt er alvorens de reparatie van uw daklekkage gezocht naar de oorzaak. Er wordt niet eerder gestart met de reparatie voordat de oorzaak ervan is gevonden. Alleen dan weet u zeker dat de oorzaak van de lekkage wordt aangepakt en dat deze niet meer terugkomt.

Zinken dakbedekking op maat in Gouda

U bent van plan om dakbedekking te laten plaatsen binnen uw woning in Gouda. Echter moet dit wel op een nette manier gebeuren, dit laat u doen over aan een professional. Als u voor uw dakbedekking in Gouda een specialist inschakelt, weet u zeker dat u kunt rekenen op maatwerk. Er wordt namelijk van tevoren bij u op locatie nauwkeurig gemeten, alvorens de delen van uw zinken dakbedekking in de werkplaats in Gouda in elkaar worden gezet. Vervolgens worden ze door middel van een klik- of haaksysteen verbonden en bedekt met een materiaal naar uw keuze. Uw dak kan er weer jaren tegenaan. Ontstaat er onverhoopt toch een daklekkage bij uw huis in Gouda, dan wordt deze natuurlijk direct gerepareerd door de specialist.

Eén bedrijf voor uw dakbedekking en alle andere werkzaamheden aan uw huis in Gouda

Het kan dat u gebruik wilt maken van de diensten van een specialist, het is echter dan wel verstandig om eerst goede research te doen. Bij een installatiebedrijf kunt u namelijk ook terecht voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld uw verwarming, riool or ventilatie. Het is natuurlijk belangrijk dat u bij een installatiebedrijf terecht kunt voor advies en installatie. Bij een echte specialist kunt u ook nog terecht voor onderhoud en reparatie, bijvoorbeeld het repareren van een daklekkage aan uw huis in Gouda. Dit is wel zo handig, want op deze manier kunt u voor al uw werkzaamheden terecht bij één en hetzelfde bedrijf. Zo weet u dat niet alleen de dakbedekking van uw huis in Gouda in orde is, maar ook alle andere werkzaamheden aan uw huis.

Een parking bij de luchthaven – één zaak waar je je al minder zorgen moet om maken.

 

Een regelmatige reiziger heeft veel hoofdbrekens. Steeds maar naar verschillende plaatsen gezonden worden om conferenties of bijeenkomsten bij te wonen, is een heel vermoeiende levensstijl. Ter gelijkertijd heb je ook niet de zekerheid dat je steeds je budget in evenwicht kan houden. Natuurlijk heb je, als je weg bent van thuis, altijd extra geld nodig bij je. Dit zijn slechts enkele zorgen maar één van de meest voorkomende problemen waarmee deze mensen te maken hebben, is natuurlijk waar ze parkings gaan vinden bij een luchthaven die korting geven. Meer wel dan niet , zullen mensen die vaak reizen tot bij de luchthaven rijden, hun auto daar parkeren en deze daar dan ook weer komen oppikken als ze terugkomen van hun reis. Dat is de meer gebruikelijke doenwijze, eerder dan dat ze het openbaar vervoer zouden nemen. Jammer genoeg echter zullen parkeerbedrijven , zelfs die welke zich binnen de luchthaven bevinden , dan hogere vergoedingen aanrekenen.

Gelukkig kan men net zoals bij de koopwaar in supermarkten en winkelcentra, ook bij de parkings van luchthavens koopjes vinden. Alhoewel deze pareermogelijkheden bepaalde tarieven hanteren, kan het niet ontkend worden dat zij ook klanten met een beperkt reisbudget wensen te helpen. En juist omwille hiervan kan je verminderingscoupons vinden die jou goedkopere tarieven bezorgen of gratis extra parkeerdagen of complementaire diensten ( bvb. car-wash en dergelijke ) of ook soms wel gratis extra’s als kranten en koffie.

Omdat er vele luchthaven parkeerdiensten verspreid zijn over het ganse land, is het niet zo moeilijk om de kortingen te vinden die je zoekt. Zij die deze coupons aanbieden op het internet zijn niet enkel verdelers die ervoor zorgen dat je kan besparen in de supermarkt. Want naast de coupons waarnaar je op zoek bent, kunnen ze je ook zeggen hoe en waar je kunt besparen bij de verschillende parkings. Zo heb je alvast met eazzypark.nl de goedkoopste parkeertarieven en de beste plaats nabij het vliegveld van Eindhoven.

Voel je je een beetje verloren in je zoektocht naar een parkeerplaats als je gaat reizen? Kijk dan eens op deze website www.eazzypark.nl om meer te vernemen over de verschillende parkeermogelijkheden en hun dienstverlening!

 

 

 

 

Je website hoger krijgen

Het is dezer dagen niet meer weg te denken, je website hoger krijgen in zoekmachines als Google. Vooral de beste en snelste manieren zijn interessant. Maar is snelheid wel belangrijk?

Hoe snel met zoekmachine optimalisatie?

Uiteraard wil iedereen zo snel mogelijk Google domineren en alle klanten voor zich winnen. Maar jammergenoeg zit het zo eenvoudig niet in mekaar. Zoekmachine optimalisatie begint bij je eigen website. Optimaliseer eerst je website en ga dan kijken hoe je hoger in Google komt. Een oud huis voorzie je ook niet van een splinternieuw dag. Zorg eerst voor een goed en vernieuwd huis, en ga dan verder.

Welke opties zijn er?

Wens je onmiddelijk resultaat, dan ga je best voor S.E.A.. Dat is adverteren met Google Adwords. Zo kom je mits betaling bovenaan te staan op gewenste zoekwoord combinaties. Je kan daar ook selecteren op de regio waar je wenst te adverteren. Bijvoorbeeld enkel mensen uit Antwerpen. Alsook kan je kiezen op welke dagen van de week je advertentie moet vertoond worden. Je bepaald zelf hoeveel je uitgeeft per klik. Uiteraard, hoe hoger je bedrag, hoe hoger je in de betaalde advertenties komt te staan.

Resultaat op lange termijn spreekt misschien minder aan, maar toch is dit iets wat je al van bij de start van je onderneming/website moet meenemen. Start een blog naast je website en plaatst daar frequent artikels die te maken hebben met jouw diensten / artikelen. 

Een andere mogelijkheid is artikel marketing. Hier ga je op zoek naar blogs waar je gratis of betalend een artikel kan op plaatsen. Dit artikel voorzie je van de nodige zoekwoord combinaties, zodat Google weet over wat het gaat en welke links naar jouw website linken.

Is dat niet veel werk?

Uiteraard, het is een proces van lange adem, en iets wat je consequent moet doen. Ga je voor het halve werk, verwacht dan ook niet dat je zal meespelen in Google bovenaan.

https://kmowebdiensten.be/diensten/zoekmachine-optimalisatie/