Ondersteuning van een bemiddelaar wanneer je gaat scheiden

Wanneer je gaat scheiden, moet je over veel dingen nadenken. Wanneer zijn de kinderen bij jou en wanneer bij je partner? Hoe worden de bezittingen verdeeld? En wat gaat er eigenlijk gebeuren met het koophuis? Al deze vragen worden beantwoord door scheidingsbemiddelaars met jaren ervaring. Wie dit zijn? De specialisten van Zorgeloosch Scheiden. Zij zorgen er samen met jullie voor dat alles goed geregeld wordt. Zij helpen je met onder andere de juridische afhandeling en het opstellen van het scheidingsconvenant. Alles geregeld? Dan zorgen zij ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand.

Zorg voor een gezonde financiële situatie na het scheiden

Een onderwerp waarover vaak veel discussie is wanneer je gaat scheiden, is de financiën. Jij en je partner moeten het geld op de rekeningen verdelen en de schulden moeten ook eerlijk verdeeld worden. Daar moet uiteraard een oplossing voor geboden worden. Schakel je een meedenkende scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in, dan weet je zeker dat de financiën voor beide partijen op een eerlijke manier worden afgehandeld. Denk hierbij aan het regelen van de hypotheek en bezittingen, maar ook aan advies over je opgebouwde pensioen en eventuele belastingen. Als je deze specialist inschakelt, weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet in deze emotionele periode. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je vraagt eenvoudig een gratis intakegesprek aan.

Zo worden de kinderen niet de dupe van de scheiding

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, vooral voor kinderen. Je wilt niet dat zij lijden onder de keuze van jou en je partner om te gaan scheiden. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Deze zorgt ervoor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen.