Nagellakken van Crystal Nails presenteert u eenvoudig op een display of wiel

Presenteer eenvoudig diverse nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel en val op. Op die manier komt u erachter of de kleur in een potje nagellak correspondeert met uw verwachtingen. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Zoekt u veel kleuren? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, met een ruim aanbod aan nagellakken.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten 

Gellak is een populaire trend. De specialist heeft altijd een ruim aanbod en heeft datgene dat u zoekt. Diverse Crystal Nails producten haalt u daarom bij Webshopnagelproducten. Alles wat u zoekt op het gebied van gellak, hebben zij in huis. Natuurlijk bent u op zoek naar kwaliteit. Zo blijft een gemiddelde gellak 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.

Met producten van Crystal Nails wordt u nagelstyliste

Wilt u nagelstyliste worden? Of wilt u een eigen zaak openen en een flink netwerk opbouwen? In dat geval is het aan te raden om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art in de vorm van nagelversieringen: alles op het gebied van nagelverzorging is mogelijk bij Webshopnagelproducten.