Categoriearchief: Mode en Kleding

Je-eigen-marketing

Alles over het merk LIU-JO

LIU JO is geboren uit een briljante intuïtie van de gebroeders Marchi – Marco en Vannis – die halverwege de jaren ’90 hun eerste collectie ontwikkelden door een project te starten dat succesvol en vooruitziend zou blijken. De onderneming ging van start in Carpi, het Italiaanse kledingdistrict bij uitstek, dat bekend staat als een van de belangrijkste drijfveren van de Italiaanse industrie en als cruciaal kruispunt van onderzoek, technologie en traditie.

Het merk ontwikkelde zich snel en versterkte zijn aanwezigheid in de kledingsector door de introductie van de collecties LIU-JO en LIU-JEANS, de symbolen van geraffineerde, dynamische en moderne vrouwelijkheid.

Binnen de mode-industrie speelt LIU-JO een leidende rol dankzij een breed en gediversifieerd aanbod van kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. In de huidige, steeds selectiever en concurrerender wordende markt bezit LIU-JO een omvangrijke merkenportefeuille die zich kenmerkt door wereldwijde aanwezigheid, topmerkpositionering en opmerkelijke merkbekendheid en -perceptie. De activiteiten van LIU-JO omvatten de gehele mode-industrie door het leveren van een breed scala aan producten.

LIU-JO – Een uiterst vrouwelijke en glamoureuze kledinglijn, vooral gericht op details.

LIU-JO JEANS- Een op denim geïnspireerde collectie met een originele en levendige “street glam style”.

LIU-JO Accessoires – Een exclusief voorstel van mode-accessoires in lijn met de nieuwe trends, op natuurlijke wijze te combineren met alle LIU-JO kledingcollecties.

LIU-JO Schoenen – Exclusief gewijd aan damesschoenen, in perfecte combinatie met de accessoirevoorstellen.

LIU-JO UNDERWEAR – Een ondergoedlijn die een natuurlijke charmante toets geeft aan zachtere vrouwelijke silhouetten.

LIU-JO BEACHWEAR – Een breed gamma badmode, gekenmerkt door een jonge, geraffineerde en chique allure.

Je-eigen-marketing

Hoe moet je leren tas er uitzien?

Denk aan de beoogde functie van de tas en hoe je deze waarschijnlijk zal dragen. Zorg er dan voor dat de handvatten en/of de riem van de tas geschikt zijn voor de taak. Draag je de tas over je lichaam als een schoudertas? Of geef je de voorkeur aan de traditionele aktetasdrager? Een riem dient gewatteerd en verstelbaar te zijn, zodat de tas over het lichaam of over de schouder kan worden gedragen.

De handgrepen moeten comfortabel in de hand liggen en moeten zo gepositioneerd zijn dat ze snel kunnen worden vastgepakt en meegenomen. Deze lederen aktetas is een van onze topkiezen voor de beste lederen tassen voor mannen en is de perfecte combinatie van draaghandvatten en een schouderband.

“Leren” tassen zijn te vinden in elke kleur van de regenboog. Maar we kunnen de kleurvraag voor je gemakkelijk vernauwen: de beste lederen tassen voor mannen vieren de natuurlijke schoonheid van leer. Je vindt er extreem goed gemaakte lederen tassen in tinten variërend van licht bruin tot donker eiken.

Denk aan een lederen schoudertas van Cowboysbag in een warme medium bruine kleur, of een lederen laptoptas in een diepbruine kleur. Vooral als het gaat om de beste lederen tassenkleuren, vergeet dan niet dat hoogwaardig (volnerf!) leer in de loop van de tijd zal veranderen als het dat mooie karakter en patina ontwikkelt dat je wilt.

Zelfs met alle aandacht die de buitenkant van de tas vraagt, zullen de beste lederen tassen voor mannen net zoveel aandacht geven aan het interieur. Is het interieur gevoerd? Zo ja, met wat? Echter, aangezien je vermoedelijk begint met een tas gemaakt van volnerfleer, is de binnenvoering een pareltje, maar zeker niet verplicht.

Voorbij de voering (of niet) hebben de beste lederen tassen voor heren vakjes om te organiseren en gewatteerde laptopmouwen om op te bergen.

Begin met de juiste materialen, voeg dan een doordacht ontwerp en gedetailleerd vakmanschap toe en je vindt de beste lederen tassen voor mannen. De bonus? Ze worden nog beter met de tijd.