Categoriearchief: Marketing

Je-eigen-marketing

3 factoren die je ranking in Google beïnvloeden

Ben jij ondernemer en kom jij er de laatste tijd ook achter dat het internet enorm belangrijk is? Dan is dat een goede ontwikkeling, op het internet valt nou eenmaal veel geld te verdienen en het zou zonde zijn als je deze omzet misloopt. Mocht jij hoger in Google willen komen te staan, dan is het aan te raden om aan zoekmachine marketing te doen en om hier een linkbuilding bureau voor in te schakelen. Een linkbuilding bureau kan jou namelijk helpen bij zoekmachine marketing. Wil jij hier zelf mee aan de slag gaan, dan is het wel belangrijk dat je je hier goed in verdiept. Er kan namelijk ook een hele hoop misgaan en dit wil je natuurlijk voorkomen. Juist daarom raden wij het aan om voor zoekmachine marketing een linkbuilding bureau in te schakelen. Mocht je dit niet willen doen en wil je zelf alles leren, neem hier dan de tijd voor. Wij gaan je hier namelijk bij helpen. Onderstaand 3 factoren die je ranking in Google beïnvloeden!

De snelheid van je website

Wil jij ervoor zorgen dat je hoog in Google komt te staan, dan is het zeer belangrijk dat je website snel is. Is je website niet snel, dan zal het moeilijker worden om hoog in Google te komen. Echter is dit niet het enige probleem op het moment dat je een slome website hebt. Als je website sloom is, dan zal dit namelijk ook bezoekers afschrikken. Zij zullen zich irriteren aan je slome website, tevens zullen zij het idee hebben dat je website niet betrouwbaar is. Een goede aanbieder heeft immers altijd een snelle website toch?

De content op je website

De content op je website is enorm belangrijk. Wil jij ervoor zorgen dat je goed scoort in Google? Zorg er dan voor dat er goede teksten op je website staan en dat deze ook veel woorden bevatten. Wil jij scoren op een bepaald zoekwoord, dan is het aan te raden om hier een zogenoemde landingspagina aan te bieden. Op deze pagina schrijf je vervolgens een tekst van minimaal duizend woorden, het zoekwoord laat je hier 1 a 2% in terugkomen. Tevens zet je er interne en externe links in en zorg je ervoor dat de inhoud goed is. Niet alleen qua informatie, maar ook qua Nederlands.

Linkbuilding

Wil jij zelf de ranking van je website beïnvloeden, dan is het aan te raden om aan linkbuilding te doen. Met behulp van linkbuilding stuur je links naar een landingspagina toe, dit doe je met externe websites. Het is dan aan te raden om deze links op websites van hoge kwaliteit te plaatsen. Verder is het ook slim om de links te verwerken in blog artikelen.

 

Je-eigen-marketing

Een interessante marketing strategie voor B2B

Heeft u een bedrijf in de B2B sector? Dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om uw bedrijf zo hoog mogelijk te positioneren. Dit brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Ook moet u uw boodschap op een duidelijke manier aan de doelgroep meedelen. Kan uw marketing strategie voor B2B wel een boost gebruiken? Dan moet u bij If we were you uit Mechelen zijn. De professionele medewerkers van deze organisatie ontwikkelen speciaal voor u een B2B marketing strategie die gebaseerd is op de missie, visie en doelstellingen van uw bedrijf. U kunt bij deze marketeers ook steeds terecht met al uw vragen, zij staan u graag te woord en geven professioneel advies op maat.

Een ijzersterke strategie opstellen

Vooraleer deze professionals een ijzersterke B2B marketing strategie kunnen opstellen, moeten zij voldoende informatie over uw bedrijf hebben. Maak dus van in het begin duidelijk wat uw bedrijf doet, voor welke doelgroep. Zorg er ook voor dat het USP’s duidelijk zijn. Dit zijn de punten die uw bedrijf uniek maken en u onderscheiden van de concurrentie. Vertrekkend vanuit deze gegevens, stellen de specialisten een B2B marketing strategie op. U kunt het ontwikkelen van een B2B marketing strategie met een gerust hart overlaten aan dit team van professionals. Zij gaan elke uitdaging aan, complex of niet!

Maak kennis met dit creatieve team

Heeft u bepaalde doelen voor ogen die u wilt bereiken met een sterke en creatieve marketing strategie voor B2B? Schakel dan de hulp in van If we were you uit Mechelen. Wilt u weten wat deze marketeers voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met de gespecialiseerde medewerkers en plan een afspraak in om kennis te maken met het creatieve en strategische team. Wie weet wandelt u wel buiten met een sterke B2B marketing strategie en kunt u uw bedrijf nog hoger positioneren! Heeft u specifieke vragen? Neem dan telefonisch contact op met het team.

https://www.iwwu.be/

Hoe Linkedin je bedrijf kan helpen

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, richt je je daarmee waarschijnlijk op één of meerdere doelgroepen. Het is van belang om je doelgroep goed te kennen en te weten waar zij zich bevindt. Is je doelgroep bijvoorbeeld aanwezig op Linked? Die kan is groot. Zorg er dan voor dat je voor je bedrijf ook een pagina op Linkedin aanmaakt. Dat heeft meerdere nuttige redenen. We vertellen je graag welke dat zijn.

 

Wat is het nut van Linkedin voor je bedrijf?

Wanneer je een Linkedin bedrijfspagina aanmaakt, kan je daarop informatie tonen over jouw bedrijf. Hierdoor weten potentiële klanten wat jouw diensten zijn en wat jij voor hen kunt betekenen. Ook is het een fijne manier om bedrijfsupdates en eventuele blogs vanuit je bedrijf te delen met de wereld. Ben je opzoek naar een nieuwe werknemer? Plaats een vacature op Linkedin. Dan kunnen werkzoekenden dit zien en er eventueel op reageren. Vraag je medewerkers om zich aan je bedrijfspagina te verbinden, zodat klanten ook zien wie er voor jou werken. En heb je bepaalde producten of diensten die je wilt tonen, dan kan dat met een zogenoemde showcase-pagina op Linkedin.

 

Tips voor bedrijven op Linkedin

Bedrijven die graag zichtbaar zijn op Linkedin – en dat is in principe elk bedrijf – moeten actief zijn. Dat betekent dat er regelmatig updates of berichten geplaatst moeten worden. Op die manier komen mensen regelmatig met jouw bedrijf in aanraking. Je mag daarbij helemaal zelf invullen of dit informatieve, vermakende of zakelijke berichten zijn. Kies wat bij jouw bedrijf past. Het gaat erom dat je zichtbaar bent en dat je opvalt. Maak ook connecties met andere mensen of bedrijven in dezelfde branche om je bereik te vergroten. Het is tevens mogelijk om op activiteiten of status updates van anderen te reageren.

 

Aantal Linkedin volgers vergroten

Op Linkedin is het aantal volgers op je zakelijke profiel van groot belang. Andere ondernemers doen het liefst zaken met personen met een groot netwerk. Met een groot netwerk kom je namelijk over als professional en niet als beginner. Dat is de reden dat je veel Linkedin volgers wilt hebben.

 

Meer Linked volgers; hoe krijg je die

Je kunt adverteren met je zakelijke Linkedin profiel, wat uiteraard tijd en geld kost. In praktijk levert dit je een handje vol volgers op. Gemiddeld krijg je voor 25,- euro aan advertentiebudget er zo’n 5 tot 10 volgers bij, en dan hangt het nog af van hetgeen wat je post, en of dat interessant genoeg is. Een tijdrovende klus dus wat veel geld kost.

Maar het kan ook veel goedkoper en sneller! Je kunt namelijk ook Linkedin volgers kopen bij een betrouwbare webshop zoals Likes-kopen.nl. Een gerenommeerde website kan ze binnen enkele uren aan je profiel toevoegen waardoor je kunt knallen met je business. Het is eenvoudig, veilig, en levert direct resultaat. Ideaal dus voor de ondernermers onder ons.

Je-eigen-marketing

Het belang van professionele foto’s

Iets waar huizenjagers altijd naar kijken zijn foto’s. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.
 
Foto’s geven vaak de eerste indruk van de klant van een eigendom en kunnen een potentiële koper net zo gemakkelijk intrigeren als een koper volledig uitschakelen.

Hoe eenvoudig het ook klinkt om te “klikken en klikken”, er zijn een paar dingen om in gedachten te houden die ervoor zorgen dat foto’s echt toevoegen aan uw vermelding. Wij delen een aantal tips met u voor de beste professionele foto’s

Hier zijn onze top 10 tips voor foto’s van onroerendgoed

1. Benadruk de essentie van de verkoop. Zorg ervoor dat u opnamen maakt van de belangrijkste elementen van de eigenschap. Kenmerken die niet mogen worden weggelaten, zijn de voor- en achterkant van het pand, slaapkamers, woonruimtes, eetkamer, keuken, badkamers, achtertuin en andere speciale kenmerken, zoals een zwembad of open haard.

 

2. Hoe meer foto’s, hoe beter. Wees nooit bang om meer foto’s toe te voegen dan je denkt nodig te hebben. Een plattegrond is ook een geweldige opname indien mogelijk.

 

3. Kijk uit voor indringers. Zijn er items in de kamer die er niet zouden moeten zijn, of die het verkeerde bericht verzenden? De foto’s op lovelylisting.com vertellen nogal vreemde verhalen aan potentiële kopers.

 

4. Bekijk het weer. Hoewel het niet iets is dat je kunt bedienen, kun je het beste foto’s vermijden die een bewolkte hemel of een somber licht in de late namiddag laten zien. Je camera-instellingen kunnen hierbij helpen, net als photoshop. Maar overdrijf het niet.

 

5. Laat ze niet raden. Het fotograferen van slechts de helft van een kamer, zelfs als u zich alleen op de beste eigenschappen wilt concentreren, kan potentiële kopers wantrouwend maken over wat zich buiten het kader bevindt.

 

6. Werk je hoeken. Grote kamers fotograferen vanuit verschillende hoeken geeft de kijker een gevoel van perspectief. Evenzo, laat u niet verleiden om kromme foto’s te maken of te bezwijken voor de verleiding van de groothoeklens.

 

7. Veelvoorkomende fouten die u moet vermijden, zijn het gebruik van uw flitser in een kamer waar al lichten branden of voor een raam en uzelf per ongeluk opnemen in een foto die voor een spiegel is genomen.

 

8. Een idee geven van hoe het leven in een huis is, is geweldig, maar probeer niet te hard. Rommel verwijderen is een geweldig idee. Als je zo duidelijk geconstrueerde scènes opneemt, krijg je alleen een gevoel van valsheid.

 

9. Maak kennis met uw camera-instellingen en uw statief. Als je het zelf gaat doen, koop dan een fatsoenlijke camera en leer hem kennen. U moet weten over het diafragma, de sluitertijd en de ISO om uw foto’s harder voor u te laten werken. Door bijvoorbeeld interieurs langzamer te fotograferen, zien ze er beter uit. Een tuin kan er beter uitzien in de schaduw en in fel zonlicht wilt u misschien een flits gebruiken. Er zijn enkele goede tips op blogsites of volg een korte cursus.

 

10. Ga bij twijfel naar de profs. Hoewel het zeker duurder is dan je vertrouwde digitale camera te pakken, kan het inhuren van een professionele vastgoedfotograaf de extra kosten waard zijn.

Je-eigen-marketing

Maak uw Marc Cain outfit af met accessoires van exclusieve merken

Uiteraard, kledingstukken van Marc Cain en andere ontwerpers zoals Joseph Ribkoff spreken voor zich. Over het ontwerp van de items is zorgvuldig nagedacht en deze zorgvuldigheid stond ook centraal in het productieproces. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de outfit van een vrouw pas helemaal af is met accessoires. Het zijn de kleine details die de puntjes op de i zetten en de buitenwereld tonen dat u een moderne, klassieke en zelfbewuste vrouw bent. Bij Penninkhof vindt u een uitgebreid aanbod accessoires om uw look helemaal compleet mee te maken.

De verschillende accessoires

Bij Penninkhof kunt u kiezen uit een breed aanbod accessoires. Vooral ceintuurs en tassen zijn goed vertegenwoordigd in de collectie. Ceintuurs zijn een periode uit het modebeeld verdwenen, maar maken de laatste tijd hun rentree weer. Twijfelt u over deze accessoire? Bedenkt u zich dan dat een ceintuur meerdere doeleinden kan dienen. Alhoewel het in eerste instantie uw outfit van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere ontwerpers verfraait, is het ook in staat om kledingstukken op hun plaats te houden. Neemt u bijvoorbeeld een tuniek. Daarnaast helpt een ceintuur in het benadrukken of verbloemen van lichaamsvormen.

Shawls van Marc Cain

Shawls van Marc Cain vormen een bijzondere subcategorie in de afdeling accessoires. U kunt wel stellen dat ze inmiddels een begrip zijn geworden. Bij Penninkhof kunt u uit een breed aanbod shawls van deze ontwerper kiezen. De shawls zijn vervaadigd van verschillende stoffen. Deze bepalen niet alleen gedeeltelijk de uitstraling van het product, maar kunnen ook functioneel zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een dergelijke accessoire draagt in plaats van een ‘gewone’ sjaal. Doeltreffend, maar toch ook elegant.

De tas; meer dan alleen een functioneel voorwerp  

Ook een tas is meer dan een functioneel gebruiksvoorwerp. Hij dient niet alleen voor het vervoeren van uw spullen, maar maakt ook wel degelijk een belangrijk onderdeel uit van uw complete outfit. Bij Penninkhof vindt u voornamelijk clutches en schoudertasjes voor feestelijke gelegenheden. Ook bent u er aan het juiste adres voor een schoudertas die u gedurende de dag in verschillende situaties kunt gebruiken. Bestelt u accessoires van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere modehuizen online, dan kunt u ze binnen drie dagen thuis verwachten.