Category Archives: Marketing

Je-eigen-marketing

Het belang van professionele foto’s

Iets waar huizenjagers altijd naar kijken zijn foto’s. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.
 
Foto’s geven vaak de eerste indruk van de klant van een eigendom en kunnen een potentiële koper net zo gemakkelijk intrigeren als een koper volledig uitschakelen.

Hoe eenvoudig het ook klinkt om te “klikken en klikken”, er zijn een paar dingen om in gedachten te houden die ervoor zorgen dat foto’s echt toevoegen aan uw vermelding. Wij delen een aantal tips met u voor de beste professionele foto’s

Hier zijn onze top 10 tips voor foto’s van onroerendgoed

1. Benadruk de essentie van de verkoop. Zorg ervoor dat u opnamen maakt van de belangrijkste elementen van de eigenschap. Kenmerken die niet mogen worden weggelaten, zijn de voor- en achterkant van het pand, slaapkamers, woonruimtes, eetkamer, keuken, badkamers, achtertuin en andere speciale kenmerken, zoals een zwembad of open haard.

 

2. Hoe meer foto’s, hoe beter. Wees nooit bang om meer foto’s toe te voegen dan je denkt nodig te hebben. Een plattegrond is ook een geweldige opname indien mogelijk.

 

3. Kijk uit voor indringers. Zijn er items in de kamer die er niet zouden moeten zijn, of die het verkeerde bericht verzenden? De foto’s op lovelylisting.com vertellen nogal vreemde verhalen aan potentiële kopers.

 

4. Bekijk het weer. Hoewel het niet iets is dat je kunt bedienen, kun je het beste foto’s vermijden die een bewolkte hemel of een somber licht in de late namiddag laten zien. Je camera-instellingen kunnen hierbij helpen, net als photoshop. Maar overdrijf het niet.

 

5. Laat ze niet raden. Het fotograferen van slechts de helft van een kamer, zelfs als u zich alleen op de beste eigenschappen wilt concentreren, kan potentiële kopers wantrouwend maken over wat zich buiten het kader bevindt.

 

6. Werk je hoeken. Grote kamers fotograferen vanuit verschillende hoeken geeft de kijker een gevoel van perspectief. Evenzo, laat u niet verleiden om kromme foto’s te maken of te bezwijken voor de verleiding van de groothoeklens.

 

7. Veelvoorkomende fouten die u moet vermijden, zijn het gebruik van uw flitser in een kamer waar al lichten branden of voor een raam en uzelf per ongeluk opnemen in een foto die voor een spiegel is genomen.

 

8. Een idee geven van hoe het leven in een huis is, is geweldig, maar probeer niet te hard. Rommel verwijderen is een geweldig idee. Als je zo duidelijk geconstrueerde scènes opneemt, krijg je alleen een gevoel van valsheid.

 

9. Maak kennis met uw camera-instellingen en uw statief. Als je het zelf gaat doen, koop dan een fatsoenlijke camera en leer hem kennen. U moet weten over het diafragma, de sluitertijd en de ISO om uw foto’s harder voor u te laten werken. Door bijvoorbeeld interieurs langzamer te fotograferen, zien ze er beter uit. Een tuin kan er beter uitzien in de schaduw en in fel zonlicht wilt u misschien een flits gebruiken. Er zijn enkele goede tips op blogsites of volg een korte cursus.

 

10. Ga bij twijfel naar de profs. Hoewel het zeker duurder is dan je vertrouwde digitale camera te pakken, kan het inhuren van een professionele vastgoedfotograaf de extra kosten waard zijn.

Je-eigen-marketing

Maak uw Marc Cain outfit af met accessoires van exclusieve merken

Uiteraard, kledingstukken van Marc Cain en andere ontwerpers zoals Joseph Ribkoff spreken voor zich. Over het ontwerp van de items is zorgvuldig nagedacht en deze zorgvuldigheid stond ook centraal in het productieproces. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de outfit van een vrouw pas helemaal af is met accessoires. Het zijn de kleine details die de puntjes op de i zetten en de buitenwereld tonen dat u een moderne, klassieke en zelfbewuste vrouw bent. Bij Penninkhof vindt u een uitgebreid aanbod accessoires om uw look helemaal compleet mee te maken.

De verschillende accessoires

Bij Penninkhof kunt u kiezen uit een breed aanbod accessoires. Vooral ceintuurs en tassen zijn goed vertegenwoordigd in de collectie. Ceintuurs zijn een periode uit het modebeeld verdwenen, maar maken de laatste tijd hun rentree weer. Twijfelt u over deze accessoire? Bedenkt u zich dan dat een ceintuur meerdere doeleinden kan dienen. Alhoewel het in eerste instantie uw outfit van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere ontwerpers verfraait, is het ook in staat om kledingstukken op hun plaats te houden. Neemt u bijvoorbeeld een tuniek. Daarnaast helpt een ceintuur in het benadrukken of verbloemen van lichaamsvormen.

Shawls van Marc Cain

Shawls van Marc Cain vormen een bijzondere subcategorie in de afdeling accessoires. U kunt wel stellen dat ze inmiddels een begrip zijn geworden. Bij Penninkhof kunt u uit een breed aanbod shawls van deze ontwerper kiezen. De shawls zijn vervaadigd van verschillende stoffen. Deze bepalen niet alleen gedeeltelijk de uitstraling van het product, maar kunnen ook functioneel zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een dergelijke accessoire draagt in plaats van een ‘gewone’ sjaal. Doeltreffend, maar toch ook elegant.

De tas; meer dan alleen een functioneel voorwerp  

Ook een tas is meer dan een functioneel gebruiksvoorwerp. Hij dient niet alleen voor het vervoeren van uw spullen, maar maakt ook wel degelijk een belangrijk onderdeel uit van uw complete outfit. Bij Penninkhof vindt u voornamelijk clutches en schoudertasjes voor feestelijke gelegenheden. Ook bent u er aan het juiste adres voor een schoudertas die u gedurende de dag in verschillende situaties kunt gebruiken. Bestelt u accessoires van Marc Cain, Joseph Ribkoff of andere modehuizen online, dan kunt u ze binnen drie dagen thuis verwachten.