Category Archives: Marketing

Professionele apparatuur om raamfolie te bedrukken

Wilt u raamfolie bedrukken of zoekt u een bedrijf die kleine oplages print voor u regelt? Kom langs bij Axicom Design. Zij beschikken namelijk over diverse printers waarmee zij een breed scala aan producten maken. De kleinformaatprinter is bijvoorbeeld geschikt voor kleine oplages zoals visitekaartjes of A3 posters. De grootformaatprinter print tot 160 breed en op zowel zelfklevend vinyl, canvas, spandoek en behang. Tot slot beschikken ze over een A3-vlakbedprinter die verschillende materialen tot 5 cm dik kan bedrukken. Ook beschikt deze specialist over gespecialiseerde afwerkingsmachines als een snijplotter, postersnijmachine en lamineer- en applicatiewals. Daarnaast kunnen ze u ook van dienst zijn bij het bedrukken van raamfolie of een zitkubus.

Om deze redenen laat u de specialist uw raamfolie bedrukken

Bij een ontwerpstudio heeft u niet alleen de mogelijkheid om raamfolie te laten bedrukken. Of u nu op zoek bent naar een specialist in grafische vormgeving, reclameontwerp, drukwerk en signing. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Verschillende soorten raamfolie laten bedrukken? Schakel een specialist in!

Denkt u erover na om raamfolie te laten bedrukken? Dan kiest u uit verschillende folies. Kies uit speciale zon- en warmtewerende folies of inbraak- of koudwerende folies. Deze soorten raamfolie kunt u altijd laten bedrukken met uw logo of andere communicatie-uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus op maat gemaakt met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Led reclame die 100% voldoet aan uw wensen

Lijkt het u leuk om led reclame op uw gebouw te plaatsen? Ga hiervoor dan uitsluitend in zee met een echte specialist die de verlichting helemaal voor u op maat maakt. Gevelreclame, lichtbakken en doosletetters van 3TAC zien er prachtig uit op uw gebouw. 3TAC, specialist in binnen- en buitenverlichting, ontwikkelt allereerst een ontwerp dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Vervolgens maakt de specialist het ontwerp met zorg en toewijding. Is het ontwerp af? Dan zorgt de specialist ook nog eens dat het in uw winkel of restaurant of op de gevel van het gebouw waar u het wilt hebben, wordt geplaatst. Tijdens het gehele proces van de ontwikkeling van led reclame houden de vakmensen u op de hoogte, zodat u eventueel nog kunt bijsturen.

Reclame maken met het oog op het milieu: kies voor led reclame

Led reclame is een van de meest duurzame manieren om uw gebouw te verlichten. Daarnaast is deze moderne vorm van reclame ook nog eens enorm veilig en energiezuinig. Omdat led reclame gemaakt kan worden in verschillende soorten en maten, zien we het steeds vaker terug in ons straatbeeld. En dat zijn nog niet eens alle voordelen! Led verlichting is licht en helder. Én het is zeer betaalbaar. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld door prachtige letters op uw kantoorgevel te plaatsen? Door uw winkel goed te verlichten? Of door een mooie tekst in of buiten uw restaurant te plaatsen? Met de hulp van een specialist als 3TAC heeft u snel een prachtige én aantrekkelijk geprijsde lichtreclame.

Led reclame voor binnen en voor buiten

Zowel voor binnen als voor buiten is het een goed idee om led reclame te laten plaatsen. Met grote led letters aan uw gevel trekt u ongetwijfeld meer klanten naar uw bedrijf toe. Maar u kunt uw bedrijf ook een andere uitstraling geven door led letters binnen te installeren. Afhankelijk van uw doelen, kiest u gemakkelijk in overleg met de specialist de reclameverlichting die het beste past. De specialist ontwikkelt, maakt en plaatst vervolgens de gewenste verlichting. Waar vindt u een specialist die u kan helpen bij het ontwikkelen van de led reclame die past bij uw bedrijf? 3TAC is een echte specialist in reclameverlichting.