Categoriearchief: Eten en drinken

Je-eigen-marketing

Dankzij deze catering wordt het smullen voor alle gasten op uw huwelijksfeest

Bent u alvast bezig met het plannen van uw huwelijksfeest voor volgend jaar? Dan zijn er ongetwijfeld heel wat zaken die u moet regelen. Denk hierbij aan een geschikte locatie, de gastenlijst, een afspraak in de gemeente en/of de kerk. Maar daarnaast moet u ook zorgen voor heerlijk eten om de gasten van uw trouwfeest voor te schotelen. Natuurlijk wordt er niet van u verwacht dat u als bruid of bruidegom zelf de keuken in kruipt. Voor lekker eten op uw huwelijksfeest rekent u daarom op professionele catering. De beste catering voor uw huwelijksfeest in regio Antwerpen vindt u bij JÖRD uit Merksem. Deze traiteur bedenkt de lekkerste gerechten voor alle feesten, van een bedrijfsfeest tot een trouwfeest.

Wat voor eten wilt u uw gasten voorschotelen?

Schakelt u JÖRD in voor de catering op uw huwelijksfeest? Dan heeft u de vrije keuze in het menu voor uw feest. De kok van dit cateringbedrijf past zich helemaal aan naar uw wensen. Wilt u een formeel viergangendiner? Of schotelt u de gasten liever een warm of koud buffet voor? Dat kiest u helemaal zelf, in overleg met uw toekomstige eega uiteraard. Daarbij houdt de catering ook rekening met eventuele allergieën of dieetwensen van de gasten op uw huwelijksfeest. Zo geniet iedereen op de mooiste dag van uw leven van overheerlijk eten.

Ontdek de lekkere gerechten van deze traiteur op uw feest

Natuurlijk staat de traiteur van JÖRD ook voor andere evenement, zoals een bedrijfsfeest, voor u klaar. Plant u een groots event met uw collega’s? Of wilt u eerder een toffe barbecue organiseren met uw team? De traiteur van dit bedrijf zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest vol sfeer en met heel wat lekker hapjes en gerechten. Benieuwd naar wat deze traiteur kan koken op uw bedrijfsfeest of trouwfeest? Aarzel dan niet op contact op te nemen met JÖRD. Alle gegevens vindt u op de website van het bedrijf.

Je-eigen-marketing

Laat uw gasten mengen en socializen bij de frietmobiel

Wat sluit een bedrijfsborrel beter af dan een zakje artisanaal gebakken frieten met een lekkere snack erbij? Helemaal niets! Als u uw (bedrijfs)evenement op een smakelijke wijze wilt afsluiten, neem dan eens contact op met Friet & Co om de frietmobiel te huren. Het is niet alleen ontzettend makkelijk voor uzelf, maar u zorgt er ook nog eens voor dat de gasten van uw evenement mengen terwijl zij staan te wachten op hun heerlijke frieten. Het sociale aspect zorgt ervoor dat gasten niet statisch aan tafel blijven zitten, maar rondwandelen en andere gasten spreken die ze anders wellicht niet hadden gezien.  

Kies de formule die bij uw evenement past

Al sinds 2006 maakt Friet & Co van ieder evenement een smakelijke gebeurtenis met de frietmobiel. Er zijn drie verschillende formules beschikbaar met een groot assortiment aan snacks. Wilt u gewoon de standaard snacks zoals een curryworst en bitterballen voor uw gasten? Dan betaalt u maar € 9,40 per persoon voor verse frietjes en snacks à volonté in het Genieters-pakket! Er zijn ook nog andere formules met wat het meer luxe snacks, zoals de Deluxe voor €11,00 per persoon. Streel de smaakpapillen met huisgemaakte saté en scherpe vlammetjes. Er is voor ieder wat wils en geen enkele gast zal met honger naar huis gaan!

Reserveer uw datum vandaag nog!

Wilt u graag de frietmobiel huren voor uw evenement? Neem dan contact op met Friet & Co om uw datum te reserveren. Op de website vindt u alle informatie over de beschikbare formules, maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Bel dan direct naar Friet & Co of stuur een e-mail om inlichtingen te krijgen. Op de website is bovendien ook een reserveringsbutton zichtbaar. Als u weet welke formule u wilt en op welke datum uw evenement is, dan reserveert u de frietmobiel direct.

https://friet-co.be/