Categoriearchief: Electronica en Computers

Vertrouw jouw IT-omgeving toe aan deze IT-partner uit Gent

Zowel kmo’s als grote bedrijven hebben vaak nood aan IT support van een professionele en betrouwbare IT-partner, zoals Cuarta uit Gent. Bij deze vakspecialisten zit je goed als je nood hebt aan ondersteuning of problemen hebt met de IT-omgeving van jouw bedrijf. Wil je het jouw werknemers mogelijk maken om vanop afstand te werken? Of ben je op zoek naar een innovatie oplossing zodat je te allen tijde jouw data kunt raadplegen op een veilige manier? Dan staan deze specialisten uit Gent voor jou klaar met deskundig IT support.

Voldoende kennis en ervaring

Deze IT-partner voorziet IT support vanuit Gent en heeft voldoende kennis en ervaring om jouw bedrijf van deskundig en duidelijk IT support te voorzien. Zij helpen jou op basis van volgende vier pijlers:

  • Security: voor het beveiligen van jouw systemen en om ervoor te zorgen dat jouw data niet in de verkeerde handen terechtkomt.
  • Service: deze professional is 24/7 beschikbaar.
  • Software: deze past binnen jouw gestroomlijnde systeem.
  • Strategy: de vakspecialisten passen een strategie toe op basis van de wensen en voorkeuren van jouw bedrijf.

Het datacenter van deze expert is de ideale oplossing voor bedrijven omdat zij dan geen eigen, dure servers meer nodig hebben om tegelijkertijd beschikken over een gestroomlijnd systeem voor dataopslag. Dit datacenter maakt het ook mogelijk om vanop afstand te werken zodat dat ongewenste bezoekekers jouw systeem binnendringen.

Doe beroep op hun kennis en expertise

Wil je Cuarta graag inschakelen als betrouwbare en ervaren IT-partner uit Gent, zodat jouw onderneming kan rekenen op professioneel IT support? Wacht dan niet langer en contacteer de deskundige medewerkers door te bellen of door het contactformulier in te vullen. Je komt dan snel meer te weten over hun uitgebreide dienstverlening en kunt beroep doen op hun kennis en expertise. Laat hen dus zeker weten wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

De iPhone 12 kenmerken

Ieder jaar brengt Apple weer een nieuwe iPhone uit. Voor 2020 was het nieuwe standaardmodel de iPhone 12. Met een nieuw design ten opzichte van de iPhone 11 ziet dit model er nog mooier uit. Daarnaast beschikt het toestel over 5G en een kleurrijk OLED-scherm. Het scherm heeft vlakkere randen en strakkere lijnen dan zijn voorganger. Voor inspiratie is Apple teruggegaan naar haar roots, namelijk de iPhone 4-series.

Dan bespreken we nu alle uit het oog springende kenmerken van de iPhone 12. Het scherm van de iPhone 12 is 6,1 inch, voor de mini-versie is dit 5,4 inch. Het framewerk is gemaakt van aluminium met een glazen achterkant. Het scherm is een OLED-scherm dat versterkt is met Ceramic Shield. De camera is weer verbeterd voor nog scherpere foto’s, met twee lenzen aan de achterkant. Het is nu ook mogelijk om supersnel draadloos op te laden dankzij de nieuwe MagSafe oplader. Daarnaast is de iPhone supersnel dankzij de A14 Bionic-processor.

De telefoon is beschikbaar in vijf kleuren, namelijk rood, blauw, groen, wit en zwart. De opslagcapaciteit is 64GB, 128GB of 256GB. Deze keuze is helemaal aan jezelf. Als je veel foto’s en video’s maakt dan is een grotere opslagcapaciteit handig om te hebben. De losse toestelprijzen beginnen pas vanaf €912,10.

Een iPhone 12 telefoonhoesje kopen

Omdat een iPhone zo duur kan zijn, is bescherming in de vorm van een iPhone 12 telefoonhoesje vrijwel noodzakelijk. Een iPhone 12 hoesje beschermt namelijk de randen, het scherm en de achterkant van je telefoon tegen krassen en valschade.

iPhone 12 telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Ook zijn er meerdere opties wat betreft het soort bescherming dat het hoesje biedt.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Hoesjes