Een refurbished device kopen

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu vanzelfsprekend. Toch vinden veel personen gebruikte artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Waarom refurbished?

Een Refurbished toestel is een stuk goedkoper dan een nieuwe telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te bezuinigen en daarom is een refurbished Iphone een juiste oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van nieuwe Apple samsungs te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished smartphones kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw apparaat is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw toestel – geheel krasvrij – bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished telefoontoestel? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Accumulator – Alle refurbished slimme telefoons beschikken over een geheel nieuwe accu. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude batterij is verwijderd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een uitmuntend werkende accu beschikt.

Beste bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en zeker in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn gebruikte artikelen die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkende aspecten voor nieuwe. De refurbished apparaten zijn altijd goed getest op mankementen.

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Telefoons zijn nagekeken en getest. De iphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

 

Refurbished Iphone 6 plus bestel je hier!