Category Archives: Dienstverlening

Je-eigen-marketing

Maak een afspraak bij dit kantoor voor een advocaat ondernemingsrecht of bouwverzekeringen

In alle vakgebieden biedt een kennis van wetgeving een beduidend voordeel. Een advocaat ondernemingsrecht is daarom een gewaardeerde bondgenoot voor ieder bedrijf. Deze specialist maakt u namelijk bewust van verschillende juridische aspecten waarmee u rekening moet houden. Bij Caluwaerts Uytterhoeven is dat niet anders. De advocaat ondernemingsrecht biedt advies op maat aan zodat u continu op de hoogte bent van de beste opties. Denk bijvoorbeeld aan de bescherming van intellectuele eigendommen. Om dit op een goede manier te laten verlopen is juridische bijstand een must. Twijfel daarom zeker niet om een advocaat in te schakelen in dit soort zaken.

De nodige expertise voor uw bouwverzekeringen

Caluwaerts Uytterhoeven beschikt daarnaast over nog vele andere expertisegebieden. Zo kunnen zij u ook helpen bij bouwverzekeringen. Waarom is het belangrijk om juridische ondersteuning te krijgen bij bouwverzekeringen? Omdat er sinds 2018 heel wat is aangepast aan de wetgeving hierrond. Om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissingen maakt is het aangewezen om een adviseur aan uw zijde te hebben. In het geval van bouwverzekeringen kunnen er namelijk geschillen ontstaan. Dan is het uitermate belangrijk om zich op een legale manier te navigeren door de gerechtelijke mogelijkheden en procedures. Een gespecialiseerde advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven zal hierbij zeker niet misstaan.

Het advocatenkantoor dat voor u klaar staat

Of u nu een advocaat ondernemingsrecht of een specialist in bouwverzekering behoeft; er staat altijd iemand voor u klaar bij het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Daarbij kunt u telkens rekenen op een ervaren en deskundige medewerker die u uitvoerig van informatie voorziet en u adviseert over de beste mogelijkheden. Met juridische kennis tot uw beschikking zult u altijd de juiste beslissingen maken en tegelijkertijd bijleren over de complexiteiten van de wetgeving. Neem daarom zeker contact op met dit advocatenkantoor voor een advocaat die zich volledig op uw situatie focust.

Je-eigen-marketing

Het belang van een nauwkeurige reiniging van afzuigsystemen in de horeca

Heeft u een restaurant of taverne? Dan weet u hoe belangrijk het is om onder andere de keuken zo hygiënisch mogelijk te houden. U werkt hier namelijk met etenswaren en bereidt gerechten voor die door de klanten geconsumeerd worden. De gezondheid en het genot van de klanten is tenslotte het streefdoel van uw zaak. Bij Valor Services helpen ze u graag dit te verwezenlijken door een reiniging uit te voeren van de afzuigsystemen in uw horeca. Het kan zijn dat u deze zelf regelmatig schoonmaakt, maar hierbij bepaalde oppervlakken en hoeken over het hoofd ziet. De medewerkers van Valor Services behandelen het gehele systeem zodat gezondheids- en veiligheidsrisico’s van de baan zijn. Een onvoldoende gereinigde afzuigkap is zeker niet alleen slecht voor de atmosfeer in de ruimte, maar door opgestapelde vetresten vormt het ook een brandgevaar. Doe daarom zeker beroep op Valor Services voor een reiniging van de afzuigsystemen in de horeca.

Vele andere diensten mogelijk

Dit gespecialiseerde bedrijf biedt vele diensten aan die kunnen helpen bij het streven naar hygiëne in uw horecazaak. Zo schaft u evenzeer een luchtbehandelingssysteem aan bij hen. Dit apparaat plaatst u in een ruimte om ervoor te zorgen dat de lucht die u inademt gezond en gebalanceerd blijft. Het luchtbehandelingssysteem filtert alle slechte bestanddelen uit de lucht en zorgt ervoor dat er een goede verhouding zuurstof aanwezig is. Dat zorgt voor de beste omstandigheden voor u en uw werknemers.

De enthousiaste medewerkers staan voor u klaar

Valor Services is het bedrijf dat wilt zorgen dat u van de optimale werkomstandigheden geniet. Of u nu een reiniging van de afzuigsystemen in de horeca wilt aanvragen of een luchtbehandelingssysteem wilt implementeren; de medewerkers voorzien u altijd van het nodige woordje uitleg. Zo neemt u geïnformeerd de juiste beslissing en tilt u de luchtkwaliteit en gezondheidsquota’s van uw zaak naar een beduidend hoger niveau.