Categoriearchief: Bedrijven

Ondernemer worden op het internet

Heb je altijd al de droom gehad om ondernemer te worden, en wil je hier zo snel mogelijk mee beginnen? Dan is het een goede optie om op internet te beginnen. Internet is namelijk de plek waar op dit moment de mogelijkheden liggen; je kunt namelijk makkelijk vanuit huis werken. In dit artikel lees je over 3 manieren waarmee je makkelijk geld kunt verdienen via het internet.

Kleding bedrukken

Met kleding bedrukken zijn er veel mogelijkheden tot het verdienen van geld. De meest voor de hand liggende optie is het verdienen van geld door t-shirtjes te bedrukken en deze aan te bieden via Etsy. Etsy is een online platform waar je je eigen store kunt openen. Je hebt dus geen eigen website nodig! Je kunt thuis spullen aanschaffen om aan de slag te gaan met het bedrukken van kleding, maar nog veel makkelijker is het om dit via een derde partij te doen. De website printful is zo’n derde partij. Dit is een website waar je de shirts + je design op kunt ontwerpen. Het aller makkelijkste is; je hoeft niet eens een voorraad in te slaan. Wanneer iemand iets in jouw Etsy winkel besteld, en je store is verbonden met printful, maakt printful je shirt met het design en sturen ze het rechtstreeks naar de persoon toe. Dit is een budgetproof manier om geld te verdienen, omdat je niks hoeft in te kopen.

Affiliate marketing

Via affiliate marketing promoot je eigenlijk continu producten van andere webshops op jouw website. Je schrijft op jouw website leuke artikelen en reviews om de producten heen en je zorgt ervoor dat jouw website er aantrekkelijk uitziet waardoor mensen ook jouw website willen bekijken en vervolgens op de links van de producten klikken. Voor elke klik op de link, of verkoop van het product via jouw link, verdien jij geld.

Marktplaats

Met handel via marktplaats is ook een aardig zakcentje te verdienen. Je koopt simpelweg producten in via marktplaats of de kringloop winkel voor een klein bedrag, vervolgens knap je deze producten op en verkoop je ze weer via marktplaats. Let wel op; het is wel belangrijk dat je dingen gaat verkopen waar markt voor is via marktplaats. Zo worden bijvoorbeeld op dit moment antieke bureaus voor veel geld verkocht op marktplaats, maar wil bijna niemand een eenpersoonsbed kopen. Doe dus goed je research, zodat je ook veel zult verkopen!

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – White label linkbuilding?

Je omzet laten groeien doe je zo

Wanneer je een eigen bedrijf hebt weet je waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is om hiermee te blijven groeien. Stilstaan is funest en rust roest. Je wilt doorgroeien en dat gaat nu eenmaal niet vanzelf. Daarom helpen we je graag om hier op een goede manier werk van te maken! Je kunt namelijk ontzettend veel verschillende dingen doen om je omzet te laten groeien, maar kwaliteit gaat ook daarbij boven kwantiteit. Lees gauw verder en ontdek hoe je verschillende methodes op de juiste manier in kunt zetten.

Social media advertenties

Ben je al bezig met adverteren op social media, of juist nog helemaal niet? Er zitten verschillende voordelen aan vast die ervoor hebben gezorgd dat social media advertenties ontzettend populair zijn geworden. Niet in de minste plaats is een van die voordelen de mogelijkheid om je heel specifiek te richten op losse doelgroepen binnen bijvoorbeeld Facebook. Het platform heeft allerlei informatie van haar gebruikers die jij kunt gebruiken om je advertenties aan de juiste personen te laten zien. Dit is efficienter dan een billboard langs de snelweg natuurlijk, want die ziet iedereen. Het is dan wel belangrijk dat je een goede strategie uitwerkt of laat uitwerken door een specialist, anders kunnen je social media advertenties ook de plank misslaan. Veel ondernemers kiezen daarom voor social media advertenties uitbesteden.

Extra verkoopkanalen

Heb je een webshop of verkoop je tastbare producten in een winkel? Dan is het misschien wel interessant om na te denken over bol verkopen. Bij bol.com kun je namelijk als externe verkoper je producten afzetten. Dit gaat heel gemakkelijk met een verkopersaccount. Je kunt dan je webshop koppelen, of je producten los inladen. Zo komen alle bezoekers van bol.com ook weer in aanraking met jouw aanbod, mits zij zoeken op de producten die je aanbiedt natuurlijk.

Je marketingbudgetten verhogen

Het klinkt heel simpel, maar lang niet alle ondernemers zijn zich bewust van het feit dat je er vaak goed aan doet om je marketing budgetten te verhogen. Wanneer een campagne bijvoorbeeld goed draait en jou de omzet en leads oplevert die je verwacht, waarom zou je daar dan niet wat extra budget instoppen? Je krijgt het immers ook weer terug. Natuurlijk is het niet handig om zomaar budget tegen je marketing aan te gooien, maar wat slimme extra investeringen kunnen er wel voor zorgen dat je nog sneller gaat groeien!

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – Linkbuilding diensten?

Trouwen doe je niet elke dag

Trouwen is over het algemeen enorm duur en dat is dan ook bekend bij de meeste Nederlanders. Er zijn wel uitzonderingen om veel geld te besparen op je trouwdag, maar meestal kun je dan geen gewone traditionele ceremonie meer houden en kies je dan om voor de gemeente te trouwen. In veel gevallen wordt de schuld gegeven aan de duren toruwjurken van de vrouw en de kosten van de locatie en bijbehorend buffet. Echter is dat niet geheel terecht en moet er ook gekeken worden naar andere dingen. In deze blog gaan we hier wat dieper op in.

Wat zijn de kosten van een trouwkostuum voor heren?

Veel mannen denken dat een pak om te trouwen niet duur is. Dat het maximaal een paar honderd euro zal kosten en meer niet. Helaas is dat in veel gevallen niet waar en zal je al snel meer dan enkele honderden euro’s kwijt zijn aan je trouwkostuum heren. Er zijn wel mogelijkheden om hier veel geld op te besparen, maar dan dien je bezoekjes te brengen aan een outlet en kun je niet kopen in een reguliere winkel. De hoge kosten van trouwen komen dus niet alleen door de kleding van de vrouw en de kosten van de locatie.

Koop je trouwkostuum bij topsuits

Kopen bij een specialist op het gebied van trouwkostuums voor heeren hoeft niet duur te zijn. Topsuits maakt het namelijk mogelijk om voor een lage prijs een mooi maatpak te kopen dat men kan gebruiken als trouwkostuum. Bovendien beschikken zij over een enorm uitgebreid en groot assortiment en zal er daardoor in veel gevallen iets te vinden zijn wat bij hem past. Hierdoor zal het niet snel gebeuren dat iemand zonder lege handen buiten komt en zal een bezoek aan topsuits in veel gevallen geslaagd zijn.

https://www.topsuits.be/trouwkostuum/

Laserscanning bij dé specialist: 3DLS

Alles over laserscanning – Door 3DLS

Hoe handig zou het zijn als je digitaal objecten, gebouwen en installaties zou kunnen inmeten? En dat je op basis van deze data ook heel nauwkeurig aanpassingen kunt doen aan bestaande installaties, zodat je meteen in 1 keer de juiste beslissing kunt nemen. Het kan met laserscanning in 3D! Voordat we verder gaan met toelichting geven op het onderwerp laserscannen en scanning, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen het vak en de containerbegrip. Ook geven we bij 3DLS.nl toelichting op de mogelijkheden en voordelen van laserscanning.

Hoe werkt een 3D laserscanner?

Een 3D scanner is een innovatief meetinstrument waarbij je de omgeving in 3D kunt vastleggen. Objecten, gebouwen, installaties en meer worden via een digitaal puntenwolk in kaart gebracht. We noemen dit ook wel pointcloud. De scanner is als het ware een camera met een 360-graden oog die supersnel metingen uitvoert van de omgeving. Alle metingen worden als een punt samengevoegd in deze 3D puntenwolk, waarbij tussen elk punt een afstand is die gemeten wordt. Zo kan de scanner zeer nauwkeurig vastleggen hoe de omgeving eruit ziet in 3D en kan er een goed beeld gegeven worden van de werkelijkheid.

Omdat de camera een ronddraaiend oog bevat, scant de 3D laserscanner als een menselijk oog. Er worden zodoende heel veel details in kaart gebracht. Maar objecten onder water of slechte weersomstandigheden belemmeren uiteraard ook weer diezelfde mate van detail. Net als bij het menselijk oog. Wat sneeuw kan veroorzaken is dat elk sneeuwvlok onterecht als een point wordt gezien. Dit belemmert natuurlijk het maken van een goed scan. Wij adviseren daarom altijd een 3D scan te maken wanneer de lucht zo helder mogelijk is en er geen belemmeringen zijn.

Hoe lang duurt laserscanning?

Wil je beginnen met laserscannen? Dan is de 1e stap natuurlijk de laserscanner in gebruik nemen en uitvoerig begrijpen hoe de scanner werkt voor optimale resultaten. Er zijn meerdere type scanners op de markt. Bij 3DLS.nl gebruiken we de Faro 3D laserscanner die een unieke combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en resolutie biedt.

Uitgaande van een nieuwe type scanner, duurt een gemiddelde laserscan opdracht van 5 tot 15 minuten en half uur tot een uur voor de wat grote scanopdrachten. Bij elke scanopdracht plaatsen wij de scanner op verschillende plaatsen, dit doen we om de kans op schaduw en lichtombuigingen te verkleinen. Uiteraard geldt: hoe complexer de scanopdracht, hoe meer opstellingen nodig zijn.

Is een scanner gevaarlijk voor mensen?

Het scannen met onze 3D laser scanner is op geen enkele wijze gevaarlijk voor de mens. Ook de laserstraal die uit de camera komt is ook niet schadelijk voor het menselijk oog.

Hoe krijg je de puntenwolken ingekleurd?

Het inkleuren van de puntenwolk genereert een 3D foto van de gescande omgeving of object. De digitale camera bevat een zeer hogere resolutie die de gemaakte foto’s samenvoegt tot één beeld. Ieder punt op de kaart wordt ingekleurd volgens de foto die genomen wordt.

Plan jouw 3D scanning bij 3DLS | Meer dan 15 jaar ervaring

Ook een 3D scanning opdracht nodig? Plan een afspraak via de website en wij nemen contact met je op voor het bespreken van alle details. 3DLS heeft meer dan 15 jaar ervaring en al meer dan 1mln m2 oppervlak in kaart gebracht bij nationale en internationale bedrijven. We kunnen zowel in een lokaal stelsel als in een internationaal stelsel werken.

https://www.3dls.nl/
Je-eigen-marketing

Werfborden online bestellen als goede reclame

U ziet het wel vaker verschijnen wanneer u langs een bouwwerf loopt. Met een duidelijk bord aan de omheining ziet u meteen welk bouwbedrijf aan het werk is. Als aannemer of bouwbedrijf wilt u eventueel zelf beschikken over deze werfborden. Wanneer voorbijgangers onder de indruk zijn van het project, zijn ze namelijk vaak geïnteresseerd in de verantwoordelijke bedrijven en onthouden ze de namen van deze ondernemingen voor mogelijke toekomstige doeleinden. Bij Creafor kunt u deze werfborden makkelijk online bestellen. Zij zorgen ervoor dat deze er precies uitzien zoals u dat wilt!

Een eenvoudige service

Bij Creafor willlen ze het liefst dat het online bestellen van uw werfborden probleemloos verloopt. Daarom maakt u heel snel en makkelijk gebruik van hun webshop en online dienstverlening. Voor werfborden specifieert u bijvoorbeeld op het materiaal dat u wenst. Meestal kiezen ze bij Creafor voor golfpropyleen als materiaal, maar soms ook voor dibond of forex als oplossing voor langere termijnen. Kies uit de standaardformaten, zoals 35 x 50 cm, 40 x 60 cm of 50 x 70 cm, degene die voor u het beste lijkt. Daarnaast is het voor de kleuren van de werfborden ook mogelijk om bij het online bestellen aan te geven of u over fluorescerende, reflecterende of fosforescerende kleuren wilt beschikken.

Stevig materiaal dat u makkelijk bevestigt

Wanneer u deze werfborden online gaat bestellen, is het tevens verstandig om na te denken over hoe u deze wilt plaatsen. Zo plaatst u ze namelijk eenvoudig aan de werfhekken, maar is het ook mogelijk om gebruik te maken van twee palen. Op deze manier vergroot de zichtbaarheid van de naam en logo van uw onderneming aanzienlijk. Niet alleen is Creafor specialist in werfborden, maar bent u bij hen ook aan het juiste adres voor immoborden en verkeersborden. Kijk daarom zeker eens in de webshop voor de vele mogelijkheden of neem contact met hen op.

https://creafor.be/