Categoriearchief: Bedrijven

Trouwen doe je niet elke dag

Trouwen is over het algemeen enorm duur en dat is dan ook bekend bij de meeste Nederlanders. Er zijn wel uitzonderingen om veel geld te besparen op je trouwdag, maar meestal kun je dan geen gewone traditionele ceremonie meer houden en kies je dan om voor de gemeente te trouwen. In veel gevallen wordt de schuld gegeven aan de duren toruwjurken van de vrouw en de kosten van de locatie en bijbehorend buffet. Echter is dat niet geheel terecht en moet er ook gekeken worden naar andere dingen. In deze blog gaan we hier wat dieper op in.

Wat zijn de kosten van een trouwkostuum voor heren?

Veel mannen denken dat een pak om te trouwen niet duur is. Dat het maximaal een paar honderd euro zal kosten en meer niet. Helaas is dat in veel gevallen niet waar en zal je al snel meer dan enkele honderden euro’s kwijt zijn aan je trouwkostuum heren. Er zijn wel mogelijkheden om hier veel geld op te besparen, maar dan dien je bezoekjes te brengen aan een outlet en kun je niet kopen in een reguliere winkel. De hoge kosten van trouwen komen dus niet alleen door de kleding van de vrouw en de kosten van de locatie.

Koop je trouwkostuum bij topsuits

Kopen bij een specialist op het gebied van trouwkostuums voor heeren hoeft niet duur te zijn. Topsuits maakt het namelijk mogelijk om voor een lage prijs een mooi maatpak te kopen dat men kan gebruiken als trouwkostuum. Bovendien beschikken zij over een enorm uitgebreid en groot assortiment en zal er daardoor in veel gevallen iets te vinden zijn wat bij hem past. Hierdoor zal het niet snel gebeuren dat iemand zonder lege handen buiten komt en zal een bezoek aan topsuits in veel gevallen geslaagd zijn.

https://www.topsuits.be/trouwkostuum/

Laserscanning bij dé specialist: 3DLS

Alles over laserscanning – Door 3DLS

Hoe handig zou het zijn als je digitaal objecten, gebouwen en installaties zou kunnen inmeten? En dat je op basis van deze data ook heel nauwkeurig aanpassingen kunt doen aan bestaande installaties, zodat je meteen in 1 keer de juiste beslissing kunt nemen. Het kan met laserscanning in 3D! Voordat we verder gaan met toelichting geven op het onderwerp laserscannen en scanning, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen het vak en de containerbegrip. Ook geven we bij 3DLS.nl toelichting op de mogelijkheden en voordelen van laserscanning.

Hoe werkt een 3D laserscanner?

Een 3D scanner is een innovatief meetinstrument waarbij je de omgeving in 3D kunt vastleggen. Objecten, gebouwen, installaties en meer worden via een digitaal puntenwolk in kaart gebracht. We noemen dit ook wel pointcloud. De scanner is als het ware een camera met een 360-graden oog die supersnel metingen uitvoert van de omgeving. Alle metingen worden als een punt samengevoegd in deze 3D puntenwolk, waarbij tussen elk punt een afstand is die gemeten wordt. Zo kan de scanner zeer nauwkeurig vastleggen hoe de omgeving eruit ziet in 3D en kan er een goed beeld gegeven worden van de werkelijkheid.

Omdat de camera een ronddraaiend oog bevat, scant de 3D laserscanner als een menselijk oog. Er worden zodoende heel veel details in kaart gebracht. Maar objecten onder water of slechte weersomstandigheden belemmeren uiteraard ook weer diezelfde mate van detail. Net als bij het menselijk oog. Wat sneeuw kan veroorzaken is dat elk sneeuwvlok onterecht als een point wordt gezien. Dit belemmert natuurlijk het maken van een goed scan. Wij adviseren daarom altijd een 3D scan te maken wanneer de lucht zo helder mogelijk is en er geen belemmeringen zijn.

Hoe lang duurt laserscanning?

Wil je beginnen met laserscannen? Dan is de 1e stap natuurlijk de laserscanner in gebruik nemen en uitvoerig begrijpen hoe de scanner werkt voor optimale resultaten. Er zijn meerdere type scanners op de markt. Bij 3DLS.nl gebruiken we de Faro 3D laserscanner die een unieke combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en resolutie biedt.

Uitgaande van een nieuwe type scanner, duurt een gemiddelde laserscan opdracht van 5 tot 15 minuten en half uur tot een uur voor de wat grote scanopdrachten. Bij elke scanopdracht plaatsen wij de scanner op verschillende plaatsen, dit doen we om de kans op schaduw en lichtombuigingen te verkleinen. Uiteraard geldt: hoe complexer de scanopdracht, hoe meer opstellingen nodig zijn.

Is een scanner gevaarlijk voor mensen?

Het scannen met onze 3D laser scanner is op geen enkele wijze gevaarlijk voor de mens. Ook de laserstraal die uit de camera komt is ook niet schadelijk voor het menselijk oog.

Hoe krijg je de puntenwolken ingekleurd?

Het inkleuren van de puntenwolk genereert een 3D foto van de gescande omgeving of object. De digitale camera bevat een zeer hogere resolutie die de gemaakte foto’s samenvoegt tot één beeld. Ieder punt op de kaart wordt ingekleurd volgens de foto die genomen wordt.

Plan jouw 3D scanning bij 3DLS | Meer dan 15 jaar ervaring

Ook een 3D scanning opdracht nodig? Plan een afspraak via de website en wij nemen contact met je op voor het bespreken van alle details. 3DLS heeft meer dan 15 jaar ervaring en al meer dan 1mln m2 oppervlak in kaart gebracht bij nationale en internationale bedrijven. We kunnen zowel in een lokaal stelsel als in een internationaal stelsel werken.

https://www.3dls.nl/
Je-eigen-marketing

Werfborden online bestellen als goede reclame

U ziet het wel vaker verschijnen wanneer u langs een bouwwerf loopt. Met een duidelijk bord aan de omheining ziet u meteen welk bouwbedrijf aan het werk is. Als aannemer of bouwbedrijf wilt u eventueel zelf beschikken over deze werfborden. Wanneer voorbijgangers onder de indruk zijn van het project, zijn ze namelijk vaak geïnteresseerd in de verantwoordelijke bedrijven en onthouden ze de namen van deze ondernemingen voor mogelijke toekomstige doeleinden. Bij Creafor kunt u deze werfborden makkelijk online bestellen. Zij zorgen ervoor dat deze er precies uitzien zoals u dat wilt!

Een eenvoudige service

Bij Creafor willlen ze het liefst dat het online bestellen van uw werfborden probleemloos verloopt. Daarom maakt u heel snel en makkelijk gebruik van hun webshop en online dienstverlening. Voor werfborden specifieert u bijvoorbeeld op het materiaal dat u wenst. Meestal kiezen ze bij Creafor voor golfpropyleen als materiaal, maar soms ook voor dibond of forex als oplossing voor langere termijnen. Kies uit de standaardformaten, zoals 35 x 50 cm, 40 x 60 cm of 50 x 70 cm, degene die voor u het beste lijkt. Daarnaast is het voor de kleuren van de werfborden ook mogelijk om bij het online bestellen aan te geven of u over fluorescerende, reflecterende of fosforescerende kleuren wilt beschikken.

Stevig materiaal dat u makkelijk bevestigt

Wanneer u deze werfborden online gaat bestellen, is het tevens verstandig om na te denken over hoe u deze wilt plaatsen. Zo plaatst u ze namelijk eenvoudig aan de werfhekken, maar is het ook mogelijk om gebruik te maken van twee palen. Op deze manier vergroot de zichtbaarheid van de naam en logo van uw onderneming aanzienlijk. Niet alleen is Creafor specialist in werfborden, maar bent u bij hen ook aan het juiste adres voor immoborden en verkeersborden. Kijk daarom zeker eens in de webshop voor de vele mogelijkheden of neem contact met hen op.

https://creafor.be/