Categoriearchief: Aanbiedingen

Je-eigen-marketing

Black Friday, wat is dat eigenlijk?

Deze dag, letterlijk ‘zwarte vrijdag’ genoemd, heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Er wordt de vrijdag na het Amerikaanse feest Thanksgiving mee bedoeld. Thanksgiving wordt ieder jaar op de vierde donderdag van november gevierd. Hoewel Black Friday geen officiële vrije dag is, hebben of nemen veel Amerikanen die vrijdag vrij. Zo genieten ze van een extra lang weekend van wel vier dagen.

 

Maar wat is er bijzonder aan Black Friday?

Black Friday staat in Amerika bekend als het begin van het kerst-shopping-seizoen. Dit is al zo sinds de jaren vijftig. Toen organiseerde een groot warenhuis een kerst-parade op de dag na Thanksgiving, om mensen aan te trekken. Met succes! Veel Amerikanen die op deze vrijdag vrij zijn, gebruiken deze dag om te gaan winkelen. Er wordt begonnen met het doen van kerst-inkopen. Een groot deel van de winkels speelt op deze gewoonte in door alleen op deze dag veel en hoge kortingen te geven en het zo nog aantrekkelijker te maken voor de klanten om spullen te kopen. Speciaal voor de gelegenheid openen winkels ook extra vroeg, sommigen zelfs al om middernacht. Sinds de opkomst van internet, doen ook steeds meer webshops en online stores mee aan Black Friday.

 

Kan ik ook profiteren van Black Friday?

Jazeker! Veel winkels in België nemen ook ieder jaar deel aan de Black Friday. Jaarlijks groeit het aantal fysieke en vooral ook het aantal online shops, dat tijdens dit evenement fantastische kortingen biedt op een groot aantal (merk-)producten. Veel webshops hebben 24 uur lang aanbiedingen op talloze artikelen waarvan jij gewoon vanachter je pc kunt profiteren. Veel winkels en ketens maken van te voren reclame voor de acties die ze hebben tijdens dit shopping-event. Houd daarom nieuwsbrieven en folders van je favoriete merken en webshops in de gaten of kijk op websites die hier speciaal aandacht aan besteden.

 

Bron: https://www.blackfridayshoppen.be/

Je-eigen-marketing

Een schakelband maakt het werk gemakkelijker

Als je een bedrijf hebt met een productiehal, is de kans groot dat je producten transporteert. 

Dit kan zwaar werk zijn, maar gelukkig is hier een oplossing voor. Een schakelband is de oplossing om op een makkelijke manier producten te vervoeren. Deze band is geschikt om verschillende goederen en/of producten te vervoeren. Daarnaast maakt het gewicht van de producten niet veel uit, want de schakelband kan lichte als zware producten vervoeren. Maar ze worden voornamelijk gebruikt om voedingsmiddelen te transporteren, want de banden hebben weinig onderhoud nodig, zijn flexibel en efficiënt. Wil je graag meer informatie over een schakelband? Lees deze blog dan verder, wij vertellen het namelijk meer over.

 

Een kunststoffen schakelbanden

Het doel van een schakelband is het gemakkelijker maken van de productie. Maar het is ook belangrijk dat de schakelband van goede kwaliteit is. Er zijn verschillende partijen die schakelbanden aan bieden maar wij hebben de beste partij voor jou in schakelbanden, ACB Transportbanden. Deze partij heeft schakelbanden van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kan de schakelband naar jou wensen gemaakt worden, maar er zijn ook schakelbanden in vaste maten verkrijgbaar. Weet je zelf niet zo goed wat je wilt? Geen probleem! De experts van ACB Transportbanden geven je hier graag advies over. 

 

Een schakelband gebruiken

We hebben je verteld waar je een schakelband kan aanschaffen, maar het is ook belangrijk dat je weet wanneer je het beste een schakelband kan gebruiken. Een schakelband is namelijk een wel over wogen beslissing, je schaft namelijk niet elke dag een schakelband aan. Daarom is het belangrijk dat je goede informatie verkrijgt over de verschillende schakelbanden. Dit kan dan ook bij ACB Transportbanden. Deze partij heeft namelijk verschillende experts in dienst, die al je vragen kunnen beantwoorden. Meer informatie nodig? neem dan eens een kijkje op de website.

https://www.acb-transportbanden.nl/